INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - CONTACTAR
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat

El 24 de maig de 2018, el professor Dr. Rainer-Cristian Klopps, director del Institut de Microcirculació de Berlin, impartirà una conferència en el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears a Palma a Mallorca.

 

Eminència mundial en el tema de la microcirculació y cap mèdic del desenvolupament de la teràpia físic vascular BEMER, parlarà sobre aquest apassionant tema mèdic, clau per a mantenir una salut òptima, ajudar a recuperar-la si aquesta dissortadament s'ha perdut o si no es pot recuperar del tot, al menys permetre un alt nivell de qualitat de vida.

 

La revista mallorquina "SALUT I FORÇA" nº 367 del 23 d'abril al 6 de maig 2018, n'ha fet un article sobre l'esdeveniment; el podeu baixar si us ve de gust, només l'article o la revista entera, per tal de conèixer els seus interessants articles.

 

Revista SALUT i FORÇA: Tot el número 367:

 

Revista SALUT i FORÇA: Article Dr. Klopps:

 

       

Qui prova la teràpia físic vascular BEMER, significa per la seva salut un abans i un després, ja estigui bé de salut o dissortadament pateixi alguna malaltia.

 

Farem la propera xerrada sobre la teràpia físic vascular BEMER, a Celrà el proper 2 de juny, en el centre SatLife. Els detalls de la xerrada s'especifiquen en el cartell adjunt.

 

Si no coneixeu la teràpia físic vascular BEMER i teniu inquietud i cura per a la salut, ja sigui vostre, dels vostres familiars o amics, és una bona ocasió per assabentar-vos i fer preguntes sobre tots el dubtes que tingueu.


És una xerrada oberta al públic i gratuïta.

 

 

       
INICI - AGENDA - BEMER - NARASALUS - CONTACTAR  
» 617.053.648 - jomit@narasalus.cat